Als iemand mij vraagt wat ik nu precies doe, dan is mijn antwoord: "Ik begeleid mondhygiënisten bij een succesvolle start of overname van hun praktijk".


Mondhygiënisten kiezen voor mij omdat ik weet hoe je een praktijk opzet en ik er (wel) vertrouwen in heb dat ook jij een succesvolle praktijk kan beginnen. Mijn 17 jaar kennis en ervaring zorgen ervoor dat we geen tijd verspelen aan het uitzoeken van dingen of onnodige omwegen. Dat is precies wat je hierbij nodig hebt. Stap voor stap gaan we samen naar de eindstreep.


Mijn aanbod richt zich met name op individuele begeleiding bij de start of overname. Dit begeleidingstraject heet De start van je eigen praktijk. Een jaar lang sta ik je in alles bij. Ik maak een professioneel ondernemingsplan, ik ga met je mee naar de bank en ik controleer alles voordat jij er "Ja" op zegt.


Soms heb je het plan al helemaal in je hoofd, je weet precies wat je wilt. Het enige dat je niet weet, is of het financieel ook bereikbaar is. Dat is eigenlijk nog het enige dat jouw plan in de weg staat. Dat kan ik voor je uitrekenen. Jij vertelt mij wat je plan is, ik vertaal dat in cijfers en reken voor je uit of je het kan betalen. Met dit financieel plan op zak, kan je gelijk door de bank.


Sommige mondhygiënisten redden zich prima zelf en hebben alleen af en toe een sparringpartner nodig. Iemand die weet waarover het gaat, je begrijpt en je vertelt of je al op de goede weg bent of een beetje moet bijsturen. Hiervoor is mijn vragen(v)uurtje.


Kan je ergens anders hulp bij gebruiken?


Mondhygiënisten weten mij ook te vinden als het gaat om uitbreiden of verhuizen van hun praktijk, controleren van offertes en contracten, second opinion op het advies van hun accountant of financieel adviseur en meer van dit soort dingen. Plan een kennismaking, stel je vraag en ik vertel je of ik er iets mee kan.

Secondent
Rammekens 3
1823 HG Alkmaar
Tel. 06 - 29 080 213
remko@secondent.nl
KvK-nummer 78361478